Etiket Sonuçları: lisegiris

Tem

Başarının tek adresi olan Edebali Ortaokulu olarak birincilerimiz yine İstanbul'un ve Kocaeli'nin en iyi okullarını tercih etti..

Tem

LGS tercihleri yapmayan öğrencilerimizin dikkatine ;

LGS tercihleri son gün 16 Temmuz saat 17:00 dir. Henüz tercih yapmamış öğrencilerimizin tercihlerini yapması gerekmektedir.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler;

Lise tercihlerinizde yalnız değilsiniz. Okulumuz rehber öğretmenleri size özel zaman diliminde tercihlerinize yardım edebilmek için takvim hazırladılar.Takvimde yer alan gün ve saatte tercihlerinizi yapmak için okulumuza bekleriz.

Tem

Ortaöğretim Kurumları Yerleştirme Takvimine burudun uluşubilirsiniz.

Tem

Değerli Velilerimiz Ortaöğretim Kurumları Yerleştirme Kılavuzu Yayınlandı. Kılavuzu indirip bilgi alabilirsiniz .

Tem

Tübikat Fen Lisesi kılavuzu ,başvuru ve sınav tarihleri yayınlandı.

May

LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN OKULA GELMELERİNE GEREK YOKTUR. SINAV GÜNÜ SIRANIZIN ÜZERİNDE HAZIR OLACAKTIR .

Ekm

2019 2020  Eğitim Öğretim yılında okullara yerleşen öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.