Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre'yi  andık. Okul öğretmenimiz Erhan Aydın ve 8/B sınıfına emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı,  Cumhurbaşkanlığı Diyanet Işleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak olarak hazırladığı "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (CEDES) projesiyle ilgili okulumuzda yapılan çalışmalar gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ara

Okul gazetemizin Aralık sayısı çıktı. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

7/A sınıfından Eren Can öğrencimiz Genc Milli takimlar aday kadrosuna davet edilmiştir. Umarim A milli takima kadar yolu açık olur.

Kas

Okulumuz 6/B Sınıfından Öğrencimiz Alperen Eymen Akduman 24-26 Kasım'da Samsun'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanarak , 50m kurbağalama ve 50m serbest sitilde bronz madalya alarak bizleri gururlandırmıştır.Kendisi ve antrenörlerini tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım öğretmenler gününü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık.

Kas

Edebali Ortaokulu ile  İzmit Ortaokulu arasında oynanan Kocaeli Okul Sporları Yıldız Kızlar şampiyonasında Edebali Ortaokulu İzmit Ortaokulunu 2 0 yenmiştir. Takımımızı başarıları için tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

6B sınıfı öğrencilerimizden Ece Erenler 22/11/2023 tarihinde Okul Sporları kapsamında yapılan Küçükler Eskrim Kız Epe branşında okulumuzu temsil etmiş ve il birincisi olmuştur. Başta öğrencimiz , ailesi ve emek veren çalıştırıcılarını tebrik ediyorum

Kas

Edebiyete intikalinin 85. yılında büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ,minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Yeni okul müdürümüz Sayın Metin Mamay bizler ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Müdürümüze Edebali Ailesi olarak hoşgeldiniz diyoruz.

Kas

Okul gaztemizin Kasım sayısı çıktı. Gazetemizde emeği geçen Emine Su Açık(6/F), Eymen Toker(6/C), Sinan Aras Zayım (6/C) öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bize düşen bu mühim görevi yerine getireceğimizi göstermek adına Edebali Ortaokulu Ailesi olarak kutlamalar yaptık.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çocuk Olmak

Şiir Yarışması Dereceleri 1. ELİF ADA AYDIN 2. BEREN ÖZMEN  3. UYGAR EYMEN DÖNDÜ

Kompozisyon Yarışması Dereceleri 1. NALAN HÜMA ERTAŞ 2. ZEYNEP KAVAK 3. DENİZ EMİŞCİ

Ortak sınav tarihlerimiz yenilendi.