Mrt

Okulumuz Küçük Erkekler Basketbol Takımımız Kocaeli ilinde şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiyoruz.

Mrt

Okulumuzda yapılacak 2. dönem 1. sınav tarihleri belirlenmiştir.

Şbt

25 Şubat 2024 ‘te Darıca’da düzenlenen “2024 yılı Kocaeli Eskrim İl Seçmeleri” Turnuvasında 6B sınıfı öğrencisi Ece Erenler U12 Epe kızlar kategorisinde il 1. Olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 7 G sınıfı Türkçe öğretmenleri Erhan Aydın eşliğinde atasözleri ve deyimleri anlamlarını açıklamışlar. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Emniyet Müdürlüğünün Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından okulumuz konferans salonunda velilerimize çocuklarımızın narkotik suçlara karışmaması için eğitim verilmiştir. Polis memuru arkadaşlarımıza verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Yıldız Erkekler Futbol Takımımız Yahyakaptan Ortaokulunu 7-0 yenerek yarı finale çıkmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Pojesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenleri öğrencilerimizle birlikte Atasözleri ve Deyimler panosu hazırlamışlardır. Atasözlerinin ve Deyimlerin anlamlarını açıklayan metinlerle panomuzu güzelleştiren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul gazetemizin Şubat sayısı çıktı. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yarışma başvuruları hakkında bilgi alabilmek için okulumuzda teknofest tanıtım saati gerçekleştirdik.

Şbt

Okul Müdürümüz Metin Mamay önderliğinde 2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem kurul toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayınlanmıştır.

Ock

Edebali Ortaokulu ailesi olarak çok çalıştık, çok yorulduk ve zoru başardık. Güzel bir tatili hakettik. Tüm idarecilerimizi,öğretmen, öğrenci ve çocuğunun üzerinde çok emeği olan ailelerimizi kutluyoruz. İyi tatiller.

Ock

Okulumuz Yıldız Futbol Takımı,  Darica Baglarbasi Ortaokulu ile oynadığı playoff maçını 2-0 kazanarak, çeyrek finale çıkmıştır..Okulumuz öğrencilerini ve emekleri için öğretmenimiz Orhan Özkan'ı tebrik ediyoruz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Yılın Gençliği Turnuvasında okulumuz öğrencilerini büyük başarılar elde ettiler.

Ock

Okul gazetemizin Ocak sayısı çıktı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.