Okul gazetemizin Ekim sayısı çıktı.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık.

Haz

Okulumuzun, Yunanistan (Sapes İlkokulu) ve Portekiz (Alhandra Okulları)   okullarıyla ortak olarak yürüttüğü Our Water. Our Lives (Suyumuz ve Hayatımız) adlı E-twinning Projesi çalışmalarını tamamlamaktadır.

Haz

Okulumuz Müzik Öğretmenlerinden Ayşegül Altınoğlu'nun eşi İbrahim Altınoğlu vefat etmiştir. Cenazesi yarın (2.06.2023) ikindi namazına müteakip Fevziye Cami'inde kılınıp Bağçeşme Mezarlığına defnedilecektir. Edebali Ortaokulu ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

May

Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi alanında Erasmus akreditasyonu kapsamında Edebali Ortaokulu müdür yardımcıları Yunanistan’ın Larissa şehrinde bulunan "Primary School of Anavra" okulunda işbaşı öğrenme faaliyetini tamamladı.

May

Okulumuz öğrencilerinden 7A sınıfı öğrencisi Havin Taş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlat Bölümü Yıl sonu Sergisinde resimlerini sunmuştur. Öğrencimizi ve ailesini  bu güzel resimlerinden ötürü Edebali Ortaokulu ailesi olarak tebrik ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

May

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. veli toplantımız okulumuzda gerçekleştirdik.

May

Okullar Arası Santranç Müsabakalarında  İstanbul 1. si ile berabere kalarak okulumuz aldığımız bir puanla ilk 4 ü ve Türkiye Şampiyonasına gitmeyi garantilemiştir. Öğrencilerimiz  son maç son dakikaya kadar mücadele ettiler. Öğretmenimiz Ahmet Kahraman Akman ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

Okul gazetemizin Mayıs sayısı çıktı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz .

ERASMUS İŞBAŞI GÖZLEM PROJEMİZ

Okulumuzun, geçtiğimiz yıl sunduğu Erasmus Okul İşbaşı Gözlem Akreditasyon proje önerisi onaylanmış ve Edebali Ortaokulu Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konsorsiyumuna dahil edilmiştir.

“Yenilikçi Öğretim Yöntemleri: Eğitimde Dijitalleşme” konulu proje kapsamında iki okul idarecimiz, işbaşı gözlem yapmak amacıyla Nisan ayının son haftası Yunanistan’ın Larissa şehrinde bulunan Anavra İlkokuluna bir haftalık ziyarette bulunacaklardır.

Eğitimin her alanındaki dijitalleşme çalışmalarını gözlemlemeyi ve öğrenci gelişimini desteklemeyi amaçlayan bu çalışma, aynı zamanda yöneticilerin ve öğretmenlerin profesyonel gelişimlerini desteklemeyi de hedeflemektedir. Bu program sayesinde, farklı bir ülkede yapılan uygulamalar gözlemlenecek, okulumuzdaki uygulamalarla karşılaştırılacak ve okullar arası işbirliği yapılacaktır.

Ayrıca, öğrencilerin liderlik, eleştirel düşünme, problem çözme ve etkili iletişim gibi 21.yy becerilerini geliştirmeleri için yapılan uygulamalar da çalışmalarımız kapsamında olacaktır.

Nis

Yıldız ekibimiz, Kocaeli 3. sü olarak, ilimizi Turkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz .

Nis

Okulumuz öğrencilerinden İzlem Baytören ,Kocaeli Okul Sporları Küçükler Tekwando Müsabakalarında 50 kg da üçüncü olmuştur.

Nis

Kata Küçük Kızlarda  Kocaeli Üçüncüsü olan 5B Eslem Baştürk öğrencimizi tebrik ediyoruz.